Eenvoudig concept

We bakken één dag in de week (elke vrijdag) voor onze klanten – wij noemen ze bakburen – die op onze email-lijst staan. Sinds 2013 bakken wij allerlei lekkers vanuit onze eigen keuken/woonkamer. Eén dag in week: Jazeker, want dan blijft het nog leuk om te doen!

Als bakbuur ontvang je elke dinsdag een email met het wisselende en likkebaardende assortiment voor die week. Je hebt dan tot donderdag 13u om te bestellen. Zo weten we precies hoeveel we moeten bakken en daardoor hebben we geen waste.

Vrijdag bakken wij de hele dag speciaal voor jou. Je bestelling kom je bij ons aan huis (zelf) ophalen op de vrijdag tussen 17 – 18.30 u. We sturen een tikkie achteraf.

Elke week verzinnen we weer wat anders. Om de week is er ook een glutenvrij brood en regelmatig ‘vrij van’ patisserie (glutenvrij, lactosevrij, suikervrij).

Simpel toch? Wil je van ons bestellen? Stuur ons dan eerst een email, app of bel even om op de bakburenlijst te komen (onze gegevens staan hieronder). We zetten je dan op de lijst zodat je daarna kunt bestellen. En op de vrijdag langskomen om aan de deur iets te kopen lukt echt niet. We zijn nl. geen officiële winkel voor openbare verkoop. Lees meer…