Hoe werkt het?

Wanneer je op onze BakBuuurlijst staat, dan gaat het als volgt:

Elke dinsdag ontvang je een email met het assortiment en prijzen van die week. Je kunt ook hier op de website kijken (Menu van deze Week).

De prijs van ons ‘vaste’ zuurdesem brood is €3,95 (voor een brood van ca 600g). De prijzen van het ‘gast’ brood en de patisserie zullen varieren afhankelijk van wat er die week gebakken wordt.

Helemaal aan jou wat je wilt bestellen. Misschien wil je sommige weken alle drie bestellen, en andere weken eentje. Of een keer overslaan.

Je plaatst je bestelling vóór donderdag 13u (kan per email of telefooon): geef door wat jij wilt en hoeveel. Graag niet na 13.00 uur, want we moeten ook onze inkopen doen en voorbereidingen treffen.

Op vrijdag middag/avond ben je van harte welkom om je bestelling ZELF af te komen halen tussen 17-18:30u. Je kunt de kinderen ook langs sturen, maar wij komen het niet brengen…
Even voor de duidelijkheid: Mocht je je bestelling onverwachts niet kunnen ophalen op de bovenstaande tijden, regel dan iets met je buren. Ophalen op vrijdagavond (laat), zaterdag of zondag is er niet bij. En (tijdelijk) invriezen gaat ook niet – stel je voor dat iedereen dat ‘even’ vraagt….

Bij het ophalen kun je pinnen, contactloos betalen maar ook gewoon contant afrekenen.
Dit zijn de spelregels voor het meedoen aan de Bakken voor de Buren bakkerij.

We kijken er echt naar uit om je binnenkort te ontvangen in de vers-gebakken-brood-geur van nummer 57 :=)